El comitè theQhair, entitat de gestió i certificació de la qualitat especialment pensada per als establiments de perruqueria actuals, ha guardonat amb la distinció Q de qualitat i l’estrella theQhair global salon a Ramon Costa de Banyoles (COSTA PERRUQUER).

El comitè theQhair, entitat de gestió i certificació de la qualitat especialment pensada per als establiments de perruqueria actuals, ha guardonat amb la distinció Q de qualitat i l’estrella theQhair global salon a Ramon Costa de Banyoles (COSTA PERRUQUER).

El comitè thQhair està format per membres de la FedCat (Federació Catalana de Perruqueria i Bellesa), per membres de la PIMEC (Petita i Mitjana Empresa de Catalunya) i la Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya i té la finalitat d’estendre la cultura de la qualitat entre els establiments del sector de la perruqueria, pel que ha creat la guia the Qhair, guia de la perruqueria del segle XXI.

Ara en el món de la perruqueria al igual que en els restaurants existeix la Q de qualitat i estrelles com les Michelin.

El procés d’avaluació d’un establiment de perruqueria és llarg ja que a part de presentar un munt  de material, es fan diferents avaluacions del saló i controls de qualitat.  I una vegada fet això un saló de perruqueria si compleix tots els requisits pot arribar a aconseguir la Q de Qualitat.

L’establiment guardonat amb el distintiu Q de qualitat garanteix a la clientela un servei professional, innovador, diferenciat i de qualitat. Una qualitat assegurada en tots els camps de la professió: producte, professionalitat, atenció, tracte personal…

A més de la Q de qualitat, depenent de la trajectòria del saló es pot optar a la primera estrella que es la global Salón. Les estrelles que es poden atorgar a un perruquer son: l´estrella global salón, la de creativitat i la d´innovació.

En el nostre cas hem presentat material majoritàriament de la nostra trajectòria artística internacional dels últims vint anys apart de les obligades referents al saló. En la primera fase hem aconseguit la Q de qualitat i la primera estrella global salón.

El comitè theQhair ens farà entrega d´aquests distintius el proper dissabte dia 29 de setembre a Salón Look internacional de Madrid (Ifema). L´acte serà presentat per l´actriu espanyola Eva Isanta i després disfrutaren d’una festa organitzada per theQhair per celebrar aquest distintiu a un dels espais més exclusius de la nit de Madrid (Shoko).

COSTA PERRUQUER, amb Ramon Costa al capdavant, ha superat aquest primer procés amb una puntuació molt alta i en aquests moments passem a la segona fase optant al màxim que pot aspirar un perruquer en aquest país, és a dir a dues estrelles més, la d´innovació i la de creativitat. Aquesta resolució se sabrà d´aquí a un o dos mesos, llavors es farà un acte per celebrar-ho a Banyoles on s’espera que hi assisteixi molta gent.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s